Geschenken

Hulp nodig?
074 853 1900 

Snelle levering

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Unieke geschenken

U geeft toch ook iets bijzonders?
Beeldjes achteraf betalen
En betaald dan achteraf.

Welkom bij de geschenkenshop rawa

Metalen schilderijen 3d

Onderdelen 1 tot 50 van totaal 167

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 50 van totaal 167

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Muurdecoratie metaal 3D

3D schilderijen zijn de nieuwe trend en momenteel wordt het aanbod steeds groter. Wij hebben enkel de top serie 3D metalen schilderijen in ons assortiment dit om de eenvoudige reden dat wij kwaliteit willen leveren. De 3d metalen schilderijen zijn gemaakt van plaatstaal die zijn geoxideerd  daarna worden de 3d schilderijen beschilderd. Hierdoor krijg je een vermenging van de roest en de verf, dit is voor met metalen 3D schilderij een absoluut pluspunt. Na het schilderen van het plaatstaal worden de verschillende onderdelen op het schilderij van metaal gelast en verder afgewerkt.  Hierdoor ontstaat een stoer schilderij. De details springen er goed uit, wat het schilderij erg uniek maakt. De metalen schilderijen zijn zeer stevig en ook nog eens licht in gewicht.

Waarom een 3D schilderij van metaal?

Een 3D metalen schilderij laat uw muur leven en brengt dynamiek in uw omgeving. U zult ervaren dat als u langs een GOED 3d schilderij van metaal loopt dat kleuren en vormen zullen veranderen door de in val van licht. Door het vrijlaten van de luchtpartijen bij een schilderij van metaal( u ziet dus gewoon staal als lucht) gaan de luchten zich ook gedragen als  lucht en een mooie weerspiegeling geven.

 

Welk 3D schilderij?

Een 3D schilderij kopen is echt een emotie. Een schilderij van metaal moet wat met u doen, buiten of het nu past of niet past in uw interieur (volgens de regels) De voorstelling van het 3D schilderij moet u aanspreken.

Momenteel hebben wij 140 verschillende schilderijen van metaal 3D  in ons assortiment en zoals al eerder gezegd enkel de top schilderijen.
Of u nu van abstract of figuratief houd u kunt uw passende 3D schilderij van metaal bij ons vinden. Zo hebben wij 3D schilderijen van muziek, 3D schilderijen van landkaarten, 3D schilderijen van motoren en nog veel meer 3D schilderijen.

Wat is voor ons de beste kwaliteit schilderijen van metaal

Wat bepaald nu eigenlijk de keuze  of wij een 3d schilderij opnemen in ons assortiment.

In eerste instantie beoordelen wij op de afwerking van het schilderij van metaal
Is het metalen muurobject ook aan de zijkant en achterkant afgewerkt.
Is het 3d schilderij gemaakt met oxidatie
Zijn er metalen stukken te zien in het metalen schilderij 3D
Zit er genoeg diepte in het metalen 3d schilderij
Is het metalen muurobject met de handgemaakt.

Bij ons zult u dan ook nooit geen geprinte versies van de metalen 3d schilderijen vinden, wij leveren enkel kwaliteit.

3D schilderijen online bestellen

3D schilderijen online bestellen is altijd een uitdaging, staat het wel in onze woonkamer of kantoor… De meest belangrijke vraag is .. spreekt het 3d schilderij u aan. Zo ja dan kunt u gerust bestellen want u hebt uw schilderij van metaal altijd 2 weken op zicht. Bent u nog niet overtuigd kom dan lang in onzen winkel om het schilderij van metaal te bekijken en vooral te beoordelen. Het is wel verstandig om eerst even contact met ons op te nemen of het 3D schilderij van metaal voorradig is in de winkel.