Geschenken

Hulp nodig?
074 853 1900 

Snelle levering

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Unieke geschenken

U geeft toch ook iets bijzonders?
Beeldjes achteraf betalen
En betaald dan achteraf.

Welkom bij de geschenkenshop rawa

Bijzondere klokken

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Arti & Mestieri, kunstzinnige designklokken uit Italië ontworpen door Massimo Tani en architect Francesco Adriano Pizzi. Op een speelse manier dagelijkse objecten vormgegeven in een bijzondere serie wandklokken. De materialen zijn metaal en matglas. Karakteristiek voor deze klokken zijn de uit metaal gemaakte grote cijfers en mooie vormen van het metaal en meestal afgewerkt met een vormgegeven glazen wijzerplaat van mat melkglas. De klok is uitgevoerd met een kwaliteit quartz uurwerk.

 

Sinds meer dan veertig jaar hebben we creatieve expressie en de technische vaardigheid samengebracht in een bijzonder product genaamd creaties van Arti & mestieri.  Een lineair en verfijnd proces dat bij de productie van metalen voorwerpen, het gaat met name om essentiële outlins en lichte vormen, deze ontwerpen worden uitsluitend in Italië gemaakt. Schoonheid en functionaliteit, de twee polen die elk stuk u laten beleven aan de muur of als funcioneel object. Twee elementen, soms tegengesteld, maar compatibel dankzij die mix van stijl en technisch vermogen, dat zijn de representatieve kenmerken van ons merk.

De creativiteit van Massimo Tani, resultaat van de creatieve geest die jarenlang Arti e Mestieri heeft geanimeerd, voedt zichzelf met sferen en glanzende details, en uitgesproken vormen. Samen met Francesco Adriano Pizzi, wie sinds meer dan twintig jaar zijn standpunt in het ontwerp heeft gebracht met  een persoonlijke en verfijnde visie aan elke collectie heeft toegevoegd.

Al het vormgeven aan een materiaal: ijzer. Doet speciale creaties ontstaan. Essentieel maar sterk, het metaal is laser gesneden en afgewerkt met een kleur om een ​​lichte en hedendaagse stemming terug te geven. Een object van Arti en mestieri is elke keer verbluffend. De oorsprong en de realisatie van een enkel object zijn nooit hetzelfde, elk onderdeel komt voort uit een ander verhaal, van de bereidheid om werelden te beleven en dromen ui te laten komen.  Dit is Arti en Mestieri.

Zo bevat de collectie van arti en mestieri onder andere mooie design klokken in diverse maten, keuken objecten, gebruiksvoorwerpen en nog veel meer.