Muurdecoratie

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 331

per pagina
 1. Lady schilderij 3d metaal
  € 325,00
 2. Vintage car schilderij 3d metaal
  € 295,00
 3. Route 66 schilderij 3d metaal
  € 325,00
 4. Venetië schilderij 3d metaal voorverkoop
  Special Price € 225,00 Regular Price € 265,00
 5. romantiek schilderij 3d metaal
  € 245,00
 6. Londen big ben schilderij 3d metaal
  € 245,00
 7. Olifanten schilderij 3d metaal
  € 245,00
 8. Mini blauw schilderij 3d metaal
  € 245,00
 9. Bospad schilderij 3d metaal
  € 245,00
 10. Motor schilderij 3d metaal
  € 200,00
 11. Haven schilderij 3d metaal
  € 245,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 331

per pagina

Wanddecoratie van metaal

In onze winkel hebben wij een grote collectie met wanddecoratie van metal en 3d art, helaas kunnen wij niet alle muurobjecten van metaal en wanddecoraties van metaal in de winkel laten zien. In onze webwinkel met muurdecoratie vind u nog veel meet wanddecoraties 3d. Het merendeel van de wanddecoratie zijn uit voorraad te leveren. Door het grote aantal muurdecoraties hebben wij deze onder verdeeld in verschillende categorieën. Wij durven wel te zeggen dat wij het grootste aantal metalen muurobjecten hebben van Nederland.

Metalen muurdecoraties
De metalen muurdecoratie zijn metalen objecten die verschillende voorstellingen weergeven van klaprozen tot zeer abstracte creaties. Een gedeelte van de muur decoraties is gemaakt van blik en metaal, maar ook hebben we een serie luxe metalen muur objecten gemaakt van staal of rvs. Neem bijvoorbeeld onze boom gemaakt van rvs en van koper

Muurdecoratie glas
Naast de metalen wanddecoraties hebben wij ook een serie wanddecoraties van glas, leuke wand en raamobjecten met diverse voorstellingen zoals Hollandse voorstellingen en dieren maar ook wandobjecten met glas branden en glasfusion.

Olieverf schilderijen
Naast alle metalen wanddecoraties hebben wij ook een aantal betaalbare en kleurrijke schilderijen in ons assortiment.

Muurdecoratie blik
In de categorie muurdecoratie blik vind u met name de metalen muurdecoraties die onder andere bestaan uit kleurrijke auto, motoren en andere hobbyachtige voorstellingen. Ideaal en geschikt voor kinderkamers en voor de grote kinderen met een hobby.

Wanddecoratie 3d
Dit zijn wel metalen wanddecoraties met sfeer en absoluut een aanrader voor in de woonkamer of kantoor. Wanddecoratie 3D is een combinatie van schilderkunst en het gebruik van metalen objecten. Hier door krijgt het schilderij een extra dimensie en zal de beleving van het wandobject zeer groot zijn. Alle wanddecoraties en wandobjecten worden met de hand vervaardigd door verschillende kunstenaars.


Verrijk jouw woonkamer, werkkamer of slaapkamer ook met de mooie muurdecoraties. Het is niet zomaar opvulling van een lege muur, de muurdecoratie vertelt iets over je smaak en je persoonlijkheid. De leukste wanddecoratie is geschikt voor elke ruimte in huis, of het nou om een woonkamer of slaapkamer decoratie of zelfs decoratie voor de gang. De muurdecoratie zal een echte eye-catcher zijn en levert altijd leuke reacties op. Muurdecoratie of ook wel wanddecoratie, verrijkt de sfeer in een kamer.