Beeldje Partners in voor en tegenspoed
Beeldje Partners in voor en tegenspoed
Beeldje Solide balance

Beeldje Solide balance

Beeldje Partners in voor en tegenspoed

Partners in voor en tegenspoed is een geschenkpakket bestaand uit een heerlijke fles wijn en een wijnfleshouder die een man en vrouw uitbeelden. De wijnfleshouder en de wijnfles worden geleverd in een houten geschenkdoos.

€ 89,78
Artikelnummer
388GP

Partners in voor en tegenspoed is een geschenkpakket bestaand uit een heerlijke fles wijn en een wijnfleshouder die een man en vrouw uitbeelden. De wijnfleshouder en de wijnfles worden geleverd in een houten geschenkdoos. Motivatie: Het bewustzijn van het menszijn door elkaar tegemoet te komen en elkaar aan te vullen, houdt een warme, duurzame relatie tot stand. Een uit metaal vervaardigd beeldje wat later is gebronsd om zo een luxe en authentieke uitstraling aan het beeldje te krijgen. Een ideaal geschenk voor mensen die gaan trouwen of gaan samenwonen

Hoogte: 0 cm

De gebronsde beeldjes zijn een ideaal geschenk voor samenwonen, verloving, huwelijk en gewoon voor jou partner, kerstgeschenk of eindejaars geschenk. Deze beeldjes bieden u de mogelijkheid om ze te voorzien van een gravering of lasering van een tekst of bedrijfslogo. Het beeldje met een gelaserd bedrijfslogo is een bijzonder relatiegeschenk. De avond kunstshop voor bijzondere beeldjes.

Aanvullende info
Afmeting -
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beeldje Partners in voor en tegenspoed