Waxinelicht

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 60

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 60

per pagina

Waxinelichthouder

In ons brede assortiment vindt u een unieke waxinelichthouders voor bij u thuis. De waxinelichthouders zijn leuk, origineel en stijlvol. In ons assortiment vindt u enkel unieke waxinelichthouder want van de standaard waxinelichhouders hebben we genoeg online.

Waxinelichthouders metaal
Zo hebben wij een collectie waxinelichthouder van metaal met de handgemaakt en afgewerkt voor een maximale lichtopbrengst. Deze waxine licht houders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Waxinelichthouders dreamlights

Dit is wel een hele bijzondere serie waxinelichthouders. Deze met de handgemaakte waxinelichthouders zijn ingelegd met bloemen en andere sfeervolle artikelen
De waxinelichthouder glas is en blijft favoriet onder de waxinelichthouders. Uiteraard is er ook de waxinelichthouder van glas die wel rijkelijk versierd is en uitgevoerd in een kleur. Het is dus aan jou wat past bij jouw interieur en welke je het mooist vindt. 

 WAXINELICHTHOUDER GLAS

De waxinelichthouder glas is en blijft favoriet onder de waxinelichthouders. Het liefst zo eenvoudig mogelijk, dus gaat vaak de voorkeur naar een transparant, rond exemplaar. Uiteraard is er ook de waxinelichthouder van glas die wel rijkelijk versierd is en uitgevoerd in een kleur. Het is dus aan jou wat past bij jouw interieur en welke je het mooist vindt. 

WAXINELICHTHOUDER hout

Zo hebben wij ook een aantal houten waxinelicht houders die goed bij de huidige mode passen. Sfeervol en uniek voor elk interieur.