Willow tree beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 113

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 113

per pagina

Willow tree beeldjes

Willow Tree is een intieme lijn van figuratieve beeldjes die op stille manieren spreken om te beleven of  te troosten, te beschermen en te inspireren. Kunstenaar Susan Lordi ontwerpt en snijdt het origineel van elke figuur uit haar atelier in Kansas City Missouri. De beeldjes van willow tree worden gegoten uit haar originele gravures en worden met de hand geschilderd. Beleef de expressie door het willow tree beeldje vanuit alle kanten te bekijken. De eenvoud van vorm en afwezigheid van gezichtskenmerken is herkenbaar  Willow Tree beeldjes en maken de beeldjes toegankelijk . Het is Susan's hoop dat deze stukken zowel voor gever als ontvanger betekenisvol zijn.

 

Stel uw gezin of situatie samen.

In de willow tree serie is het mogelijk om je eigen gezin samenstelling te creëren door zelf de soort kinderen en gezinsleden te kiezen die het dichtst bij u in de buurt komen. Zo worden de samenstellingen van de willow tree beeldjes nog persoonlijker voor uw gezin.  

Maar ook de willow tree beeldjes die voor onder andere voor herinneringen worden samengesteld zijn geschikt om de keuze mogelijkheid te gebruiken. Kortom een beeldje van willow tree is altijd een persoonlijk geschenk met een persoonlijk verhaal voor elke gelegenheid die u kunt bedenken.

 

Kinder beeldjes van willow tree

In de beeldjes serie van willow tree kon men altijd al kinderen vinden, maar onlangs mede door de keuze mogelijkheid zijn de willow tree kinderen uitgebreid. Zo hebt u de mogelijkheid om nog dichter in de buurt te komen van uw zoon of dochter. De beeldjes van kinderen zijn nu verkrijgbaar in zittende of staande variaties. Maar willow tree heeft momenteel ook beeldjes van huisdieren in de willow tree serie.