Geschenken

Hulp nodig?
074 853 1900 

Snelle levering

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Unieke geschenken

U geeft toch ook iets bijzonders?
Beeldjes achteraf betalen
En betaald dan achteraf.

Welkom bij de geschenkenshop rawa

Beroepen beeldje

Onderdelen 1 tot 50 van totaal 267

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 50 van totaal 267

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Beroepenbeeldjes van metaal

In onze beeldjes collectie van de beroepenbeeldjes van metaal hebben wij ruim 700 verschillende metalen beeldjes die uitermate geschikt zijn als geschenk of als relatiegeschenk. Zo hebben wij de metalen beeldjes onderverdeelt in bijvoorbeeld in. Brandweer beeldjes deze collectie laat de verschillende activiteiten van een brandweerman zien, neem een brandweerman met slang of een brandweerman die een brand blust. De beeldjes brandweer zijn helemaal van metaal gemaakt en met de handgemaakt.
Maar ook hebben wij een hele collectie beeldjes van medische voorstellingen van arts tot verpleegster, deze beeldjes worden vaak gegeven tijdens een jubileum of als afstudeergeschenk.
De gehele collectie metalen beeldjes wordt met de handgemaakt en is uit voorraad leverbaar. Naast de beeldjes van beroepen hebben wij ook speciale wijnfleshouders of bierfleshouders uitgevoerd in een beroep. Ook de wijnfleshouders zijn gemaakt van metaal. Zo geeft u eens een leuk geschenk voor een wijnliefhebber of bierliefhebber. Eigenlijk hebben wij van elk beroep een beeldje van metaal.